2012. október 7., vasárnap

Day 7.- Rémmesék part 2.

Sziasztok!

Ez az utolsó nap, amit Japánban töltünk. Remélem mindenki jól szórakozott és, hogy az egyik legfontosabbat ki ne hagyjuk, íme: az anime és manga.
Ha valaki nem tudná a kettő nem ugyanaz. A manga képregény, az anime pedig nevezzük rajzfilmnek. Természetesen gyakran csinálnak mangából animéket is. Jómagam is az anime fanok közé tartozok. Ha egyszer megnézel egy jó animét, onnantól kezdve nincs visszaút. Ragályos! :)

Búcsúzóul ( és, hogy mindenkit megijesszek) egy olyan animét mutatnék be, ami az egyik legijesztőbb. Ugyanakkor az ötlete nagyon eredeti és érdekes.

A Deadman Wonderland egy nem hétköznapi vidámpark. Eleve egy börtön, ahol a foglyok szórakoztatják a nézőközönséget. Nincs választásuk, a túlélésük függ egy-egy elégedett mosolytól. Ganta a főszereplőnk, aki szintén szórakozni jött az osztálytársaival együtt. Csakhogy a következő tanítási napon a csengő egyszerre változik mindenki halálhordójává. Ganta az egyetlen túlélő, az egyetlen, aki elkövethette ezt a borzalmas mészárlást, az egyetlen, akit meg kell büntetni, az egyetlen, aki megérdemli a halálbüntetést, vagy mégsem?

Enjoy! :)

Deadman Wonderland - Első rész.

Holnap pedig Brazíliába utazunk el! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése